top of page

Wie zijn we en wat doen we?

Wie zijn we?

Sophie Northolt

Sociaal- en organisatie psycholoog. Sinds 20 jaar richt zij zich op de begeleiding van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Sinds 15 jaar speelt het healingwerk daarin een belangrijke rol.

 

vierkante versie.png

Margreet Rost van Tonningen

Arts, n.p. Heeft gewerkt in diverse disciplines in de gezondheidszorg op de Antillen en in Nederland. Sinds 15 jaar faciliteert zij het healingwerk, waarbij zij ook haar medische achtergrond als basis gebruikt.

 

margreet aangepast.jpg
margreet

We zijn vanuit onze verschillende achtergronden gespecialiseerd in de samenhang tussen lichaam en geest en de werking van energie in mensen. Als arts en psycholoog zoeken we de verbinding tussen wetenschap en de energetische benadering.

 

Vanuit een ruime visie op het leven begeleiden wij individuen en groepen in hun ontwikkeling. Dit doen we door middel van meditatietraining, individuele begeleiding en de opleiding Esoteric Healing.

Dingen die we hierin belangrijk vinden, zijn:

  • Verfijnen en verdiepen van je waarneming

  • Waarnemen zonder oordeel

  • Bijdragen aan ‘right human relations’

  • Innerlijke balans (tools hiervoor)

  • Ervaringsgerichte benadering

  • Met beide benen op de grond staan

  • Humor en relativering 

  • Nieuwsgierigheid

Sophie en Margreet zijn beiden internationaal erkend docent in de opleiding Esoteric Healing van het International Network for Esoteric Healing (www.ineh-global.org ). We maken deel uit van het Nederlands Netwerk Esoteric Healing (INEH Nederland).

 

Wat doen we?

​​

Opleiding Praktische Esoterie (Esoteric Healing)

In de opleiding Praktische Esoterie ga je een ontwikkeling in die bijdraagt aan een blijvende basisbalans. Het geeft je een nieuwe kijk op de realiteit en ervaring hiervan. Voor praktische informatie zie de agenda.
 

Individuele begeleiding & healing

Heb je een ontwikkelingsvraag of ben je nieuwsgierig en wil je ervaren wat healing is?

Zie hier voor meer informatie en contact gegevens.
 

Verdiepingstrainingen en workshops

Oog van stilte organiseert een verdiepingscourse in vervolg op de Esoteric Healing opleiding. Ook nodigen wij regelmatig internationale docenten uit in Nederland voor workshops. 

 

Voor mensen die interesse hebben in het energetisch perspectief of in healing, organiseren wij introductiedagen en themaworkshops. De filosofie achter ons werk biedt bijvoorbeeld een helpend inzicht in het in de wereld zetten van je ideeën.

Kijk voor meer informatie en actuele trainingen op onze agenda.

 

Meditatietraining

Je kunt online een meditatietraining volgen. Wij verzorgen ook retraites en meditatietrainingen voor groepen op aanvraag. 


 

Of neem contact op via ons contact formulier:

Thanks! Message sent.

bottom of page