INEH NEDERLAND

Welkom bij INEH Nederland

INEH Nederland behoort tot het International Network for Esoteric Healing en bestaat uit docenten en beoefenaars van esoteric healing. Sophie Northolt en Margreet Rost van Tonningen zijn beiden docent van dit netwerk en bieden de internationale opleiding Esoteric Healing in het Nederlands en - waar gewenst- in het Engels/ Papiamento aan. Zij hebben zelf de opleiding gevolgd en een 6-jarige training als docent voltooid. Zij hebben vele jaren praktische ervaring in het healingwerk

Informatie over INEH Nederland en de overige docenten van INEH Nederland is te vinden via de website van INEH Nederland:

www.inehnederland.com

 

Het International Network for Energy Healing (INEH) is een geregistreerde goede doelen instelling in het Verenigd Koninkrijk en lid van de Confederation of Healing Organization. Onze leraren en beoefenaars zijn getraind in de praktische aspecten van de Ageless Wisdom en bieden "energetisch  in balans komen" aan in de vorm van Esoteric Healing. Onze netwerkleden zijn verspreid over vele delen van de wereld, waaronder Australië, Canada, de Tsjechische Republiek, Italië, Frankrijk, Duitsland, Japan, Nederland, Polen, Spanje, Zweden, Zwitserland, de VS en Zimbabwe.

  • White SoundCloud Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

© 2023 by DAILY ROUTINES. Proudly created with Wix.com