top of page
Je lichamen
00:00 / 14:47

Meditaties  Oog van Stilte

 

Welkom! Op deze pagina vind je een paar keer per week een andere meditatie. 

 

Zoek een fijne plek waar je ongestoord 10-20 minuutjes kunt zitten. En geniet van een moment van stilte, rust en opladen. Klik op bovenstaande meditatie of kies er een uit de vorige meditaties, een die op dit moment bij je past.

 

De meditaties zijn er om je te helpen tot jezelf te komen en kalm te blijven, wat er ook gebeurt. De meeste meditaties brengen je naar de stilte binnen in zelf, het oog van stilte in de orkaan. Vanuit dit perspectief kan je de interactie tussen jezelf en anderen opnieuw bekijken en beter begrijpen, het wordt helderder. Vanuit de stilte is het mogelijk om met steeds meer helderheid te zien wat er gaande is in de wereld. Er kunnen nieuwe ideeën en inzichten ontstaan vanuit hogere bewustzijnslagen en je kunt je bewust worden van je verbondenheid met anderen.

Margreet Rost van Tonningen en Sophie Northolt hebben de meditaties ingesproken. Wij hopen hiermee bij te dragen aan je vertrouwen in het leven in het algemeen en, in tijden van crisis, een extra steuntje in de rug te bieden. Om de energie van de meditaties te behouden, hebben we er voor gekozen om ze niet van ruis te ontdoen. 

 

Geef je op voor een dagelijkse WhatsApp reminder*, en mocht je vragen of opmerkingen hebben, vul dan onderstaande velden in. 

*op deze whatsApp kunnen geen berichten geplaatst worden. De gegevens worden uitsluitend gebruikt door "oog van stilte" om je te informeren over onze activiteiten.

Thanks! Message sent.

bottom of page