Opleiding Esoteric Healing

Alles wordt geboren uit stilte………. 

en keert tot de stilte terug

Opleiding Esoteric Healing

 

Veel mensen zoeken naar antwoorden op diepere vragen over zichzelf, anderen en de wereld. Mensen zoeken naar nieuwe manieren om met anderen en de wereld om te gaan, op een meer inclusieve manier en met een dieper gevoel van doel.

 

In de hectiek van alle dag kunnen we onszelf leren ervaren als het oog van de orkaan. Vanuit deze stille plek kan je jezelf leren waarnemen en jezelf beter leren kennen. Ook kan je in de stilte de interactie tussen jezelf en de mensen om je heen vanuit een ander perspectief bekijken en beter begrijpen, het wordt steeds helderder. 

In de opleiding Esoteric Healing leer je vanuit de stilte je eigen subtielere energievelden waar te nemen, er mee om te gaan en je ermee te verbinden

Ook leer je de interactie tussen jouw energievelden en de energievelden van de mensen en van je omgeving waarnemen en meer begrijpen.

Uiteindelijk leer je je te verbinden met je hoger zelf en te ervaren hoe het is om van daaruit expressie te geven aan je essentie, wie je werkelijk bent…… het in de wereld zetten van je ideeën.

Dit alles dmv meditatie, praktische oefeningen en theorie, met alle ruimte en vrijheid om zelf te bepalen wat bij je past en wat niet.

De opleiding Esoteric Healing is een internationale opleiding die uitgaat van het International Network for Energy Healing (INEH). Lees hier meer over de opleiding.

De 2-jarige opleiding Esoteric Healing start weer in mei 2021, zie voor meer informatie onze agenda

 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail ons voor een kennismaking of introductiebijeenkomst.

Wat is Esoteric Healing?

Esoteric Healing helpt bij het opnieuw in evenwicht brengen van de 'levensenergie' van een individu, in het besef dat geblokkeerde of verstoorde energie de achterliggende oorzaak kan zijn van ziekte of psychische symptomen. De energie stroomt op een heel specifieke manier door en om ons heen en creëert een subtiel energieveld dat onze fysieke vorm informeert en vitaliteit geeft. De energieën die door onze emotionele en mentale staat worden gegenereerd, beïnvloeden ook dit veld. Esoteric Healing is onderdeel van en wordt beschreven in de Yoga filosofie en in de Esoterische filosofie, lees verder

Thanks! Message sent.